Om Gyldendal Akademisk

Gyldendal Akademisk er Norges ledende høyskole- og universitetsforlag. Vi ble grunnlagt i 2000 og holder til på Sehesteds plass i Oslo. Vi brenner for å utvikle relevant faglitteratur og gode kunnskapsressurser som bidrar til læring, utdanning og kompetanse for studenter og yrkesutøvere. I dag utgir vi faglitteratur og digitale læremidler innen sykepleie, medisin, helse- og sosialfag, pedagogikk og lærerutdanning, jus, økonomi og administrasjon, arbeidsliv, samfunnsfag og psykologi. Vi er en virksomhet under Gyldendal Norsk Forlag. 

Har du en idé til et læremiddel?

Som forfatter hos oss kan du forvente tett oppfølging og nært samarbeid. Vi har lang erfaring med å utvikle bøker, digitale tjenester og lyd.

Ulike formater til din idé

Som en del av Gyldendal Norsk Forlag har vi snart 100 års erfaring med å utvikle bøker. Hos oss får du med deg et entusiastisk lag. Redaktører, tekstkonsulenter, produksjonskonsulenter og markedsavdelingen sørger for en kvalitetssikret prosess fra idé til ferdig bok. 

Vi har lang erfaring med å utvikle digitale læringsverktøy og -plattformer, og har god innsikt i hva målgruppen ønsker seg. Digitale tjenester er etterspurt blant studenter og yrkesutøvere. Vi har blant annet utviklet læringsressursen Riktig for studenter, pensumbøkene Forbrukeratferd og Grunnleggende sykepleie som lydklipp og digitale arbeidsbøker som hører til pensumbøkene. 

Bli Forfatter

Bli kjent med oss

Interessert i en prat?

Har du en god idé du vil dele med oss? Har du spørsmål om et av læremidlene våre? Ikke nøl med å ta kontakt! Nedenfor finner du oversikt over de ansatte i Gyldendal Akademisk.

Ta kontakt med oss

Gyldendal 59 1 Olivenlunden (1)

Få med deg det som skjer

Vi holder deg oppdatert på de nyeste utgivelsene, relevante arrangementer, podkaster og fagboktips på Facebook, Instagram og LinkedIn. Du kan også abonnere på nyhetsbrevene våre. 

Meld deg på nyhetsbrev

Gyldendal 37 1 Gro Ida

Vi er en del av Gyldendal Norsk Forlag

Gjennom snart hundre år har Gyldendal hatt en sentral rolle i det norske samfunnet. Vårt oppdrag har vært å skape og formidle historier, kunnskap, kulturopplevelser og samfunnsforståelse.

Les mer

Gyldendalhuset.