Om Gyldendal Undervisning

Gyldendal Undervisning er Norges ledende undervisningsforlag. Vårt innovative utviklingsmiljø har samarbeidet med noen av landets beste pedagogiske ressurser, og gjennom praktisk utprøving i klasserom utviklet mange av landets mest anvendte læremidler og digitale læringsressurser. Du finner også det unike og prisbelønte læringsuniverset, Salaby hos oss.

Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et bærekraftig samfunn. Vi skal tilby innhold og tjenester som motiverer elevene, styrker lærerne og effektiviserer skolehverdagen. Vi er en virksomhet under Gyldendal Norsk Forlag og utgir trykte og digitale læremidler for barnehage, grunnskole og videregående skole

Har du en idé til et læremiddel?

Som forfatter hos oss kan du forvente tett oppfølging og nært samarbeid. Vi har lang erfaring med å utvikle bøker og digitale læremidler. 

Ulike formater til din idé

Som en del av Gyldendal Norsk Forlag har vi snart 100 års erfaring med å utvikle bøker. Hos oss får du med deg et entusiastisk lag. Redaktører, tekstkonsulenter, produksjonskonsulenter og markedsavdelingen sørger for en kvalitetssikret prosess fra idé til ferdig bok. 

Vi har lang erfaring med å utvikle digitale læringsverktøy og -plattformer, og har god innsikt i hva målgruppen ønsker seg. 

Sehesteds Plass

Bli kjent med oss

Interessert i en prat?

Har du en god idé du vil dele med oss eller spørsmål om et av læremidlene våre? Ikke nøl med å ta kontakt! Nedenfor finner du oversikt over noen av de ansatte i Gyldendal Undervisning.

Ta kontakt med oss

Gyldendal 2022 LR 51

Få med deg det som skjer

Abonner på våre nyhetsbrev og vi holder deg oppdatert på de nyeste utgivelsene, relevante arrangementer og aktuelt innhold. 


Meld deg på nyhetsbrev

Gyldendal Preview 009

Vi er en del av Gyldendal Norsk Forlag

Gjennom snart hundre år har Gyldendal hatt en sentral rolle i det norske samfunnet. Vårt oppdrag har vært å skape og formidle historier, kunnskap, kulturopplevelser og samfunnsforståelse.

Les mer

Gyldendalhuset