Malma stasjon Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
256 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205583092
Oversetter:

Malma stasjon

En vakker og besettende fortelling om familiehemmeligheter og urettferdighet som har gått i arv i generasjoner. 
Pris 379,00

Fem personer sitter på et tog: et ektepar i krise, en alenefar med datteren sin, og en kvinne som vil finne svaret på en gåte moren etterlot seg.

Alle er på vei til Malma stasjon, men ingen av dem vet hvordan skjebnene deres er knyttet sammen, eller at det som skjer på holdeplassen og ved innsjøen, skal forandre livene deres.

Malma stasjon er en besettende fortelling om familiehemmeligheter og urettferdighet som har gått i arv i generasjoner – og jakten på sannheten som kan endre på alt.

Alex Schulman har skrevet en rekke kritikerroste bøker. Han behandler familierelasjoner med en spesiell følsomhet og skildrer klokt hvordan et felles minne kan oppleves forskjellig, og preger forholdet til dem som burde stå oss nærmest.

«Under lesningen av Malma stasjon blir jeg til tider helt stum av hvor nådeløs et barns sårbarhet kan være. Det trenger ikke dreie seg om dramatiske hendelser, selv om Schulman alltid krydrer romanene sine med uventede drastiske og bisarre hendelser, så også i Malma stasjon. Men det kan være nok med en flyktig, tilsynelatende uskyldig kommentar, der Schulman skildrer de uhåndterlige konsekvensene med en nedtonet, ren prosa så det iler langs ryggraden.»

Dagens Nyheter

«Det er vanskelig å legge fra seg denne romanen. Blikket, eller det perfekte stemningsleiet, for barnets sårbarhet og indre verden gjør denne romanen dypt rørende.»

Svenska Dagbladet

«En dypt gripende roman som retter seg mot hjertet ... En av høstens store leseropplevelser.»

Aftonbladet

«Det som gjør Malma stasjon til Alex Schulmans beste bok hittil, er den elegante balansen mellom det personlige og det universelle.»

Göteborgs-Posten

«Malma stasjon er et smart fortalt familiemysterium. Det er spennende, ubehagelig, dristig, lettlest og til tider svært vakkert.»

Arbetet

«Alex Schulmans nye roman bør leses som et flytende upålitelig minnelandskap. Den er best når den løfter seg fra det realistiske og belyser scener med et drømmeaktig lys.»

Expressen

«Schulman er på sitt aller beste når han skildrer barns utsatthet i møte med voksnes svik. »

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Rett og slett makeløs!»

Joakim Tjøstheim, Dagbladet

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00
379,00
229,00