Familien Rokesby 4 Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
352 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205569737
Oversetter: KARI WILLE REKDAL, Johannes Refsdal

Familien Rokesby 4

Et uventet begjær

Fjerde bok i romansemesteren Julia Quinns serie om familien Rokesby, generasjonen før Bridgerton.
Pris 229,00

Georgiana Bridgerton er slett ikke imot ekteskap. Hun hadde bare forestilt seg at hun fikk lov til å velge partner selv. Men etter at hun har blitt frarøvet medgiften, henger ryktet hennes i en tynn tråd. Georgie har nå bare to valg: å leve resten av livet som peppermø eller gifte seg med røveren som ødela livet hennes.

Som den fjerde sønnen av en jarl er Nicholas Rokesby forberedt på å bane sin egen vei i livet. Han er bosatt i Edinburgh og i innspurten av medisinstudiene, og har verken tid eller lyst til å finne seg en hustru. Men da han oppdager at Georgie Bridgerton – nabojenta fra barndommen – står i fare for å miste alt, vet han hva han må gjøre.

Frieriet går kanskje ikke inn i historien som det mest romantiske, men Nicholas hadde aldri forestilt seg at hun ville takke nei. Samtidig blusser en hittil fremmed lidenskap opp mellom dem. De kan da umulig utvikle seg til noe mer enn barndomssvenner … eller?

 

Et uventet begjær er fjerde bok i romansemesteren Julia Quinns serie om familien Rokesby. Tre inn i deres fortryllende verden og nyt fortellingen om generasjonen før familien Bridgerton. Vittig, herlig og svært, svært romantisk.

Inngår i serien: Familien Rokesby

«Morsomt, sjarmerende, vittig og vilt romantisk!»

RT Book Reviews

«Quinn skriver spenningsdrevet, vittig, gnistrende og oppløftende romantikk.»

Romantic Times

«En gjenklang av Helen Fielding.»

Time Magazine

«Som en episode Downton Abbey blandet med rom-com fra øverste hylle.»

iBooks’ beste bøker