Se eleven innenfra Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
160 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205491519

Se eleven innenfra

Relasjonsarbeid og mentalisering på barnetrinnet

"Overalt hvor barn oppholder seg, trenger de å kjenne at voksne passer på, hjelper til og bryr seg. Derfor må voksne i skolen, hvor alle barn tilbringer så store deler av livet sitt, ikke bare ta ansvar for selve undervisningen, men også for omsorgen og kvaliteten på relasjonene."
Pris 499,00

Slik starter forfatterne denne boken, som henvender seg til deg som er lærerstudent eller har vært lærer en stund. Med utgangspunkt i kunnskap fra tilknytningspsykologi viser de hvordan du kan styrke egen mentaliseringsevne og utvikle trygge relasjoner til elevene dine ved hjelp av modellen Trygghetssirkelen (Circle of Security). Modellen bidrar til å bevisstgjøre oss om hva barn trenger for å falle til ro og føle seg trygge. Da har de også gode forutsetninger for å lære.

Hvordan kan du som lærer forstå elevers atferd, som utagering, uro eller sjenanse? Denne boken presenterer kunnskap som hjelper deg å forstå hva barns atferd skyldes, og til å se eleven innenfra.

 

«Boken gir innblikk i hvilke psykologiske mekanismer som gjør seg gjeldende i samværssituasjoner og vier et eget kapittel til å besvare hvordan man kan være sammen med barn med ulike temperament.»

Psykologforeningen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
355,00