Velkommen til Salaby!

Salaby er vårt digitale læringsunivers for barnehage og grunnskole. Her finner du læringsressurser i de fleste fag. Gjennom ulike oppgaver, spill, filmer og temaopplegg gis elevene en engasjerende måte å lære fag på. 

Ta en titt, da vel! 

Besøk Salaby

 

Salaby Aapner For Alle

Salaby og fagfornyelsen

Nyheter i Salaby til skolestart og fagfornyelsen

Til fagfornyelsen reviderer vi i første omgang de største fagene. I fjor lanserte vi nye sider og ressurser for norsk, engelsk og samfunnsfag for 5.-7. trinn. Til skolestart og gjennom høsten vil du finne helt nye ressurser for norsk, engelsk og matte for 1.-4. trinn. Som alltid står lærelyst og engasjement hos eleven høyt når vi lager innhold. I de reviderte fagene vil du altså finne både problemløsing, humor, utforsking og tverrfaglighet tilpasset de nye kompetansemålene.

Matteskurker

Nå kan du bruke Salaby i Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for fagfornyelsen. Der kan du som lærer jobbe med Salaby side om side med alle våre læreverk. Nå kan du bli med inn i Skolestudio og se hvordan vårt nye digitale læringsmiljø tar form.

MER

Nå kan du bruke Salaby i Skolestudio

Salaby Lærerstudio

Lag og del dine egne undervisningsopplegg

I Salaby Lærerstudio kan du samle filmer, oppgaver, spill og tekster fra Salaby i egne undervisningsopplegg som du viser i timen, deler med kolleger, eller sender som lekse til elevene dine.

Gå til Salaby Lærerstudio

Hva er Salaby Lærerstudio?

Les mer og bestill

Nyheter

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss!
Har du spørsmål om Salaby, priser eller bestilling?
Eller har dere Feide, og du ønsker hjelp til oppsett av dette?

Kontakt oss på thea.eilertsen@gyldendal.no, eller salggu@gyldendal.no

Lurer du på noe?