Nytt år, nye muligheter!

Møt det nye året sterkere og sunnere - og kanskje også kjøttfri?

2021 – en ny start!

Møt det nye året sunnere og som den sterkeste versjonen av deg selv! Kanskje vil du teste en måned uten kjøtt? 

Gi deg selv og helsen din en velsmakende omstart med Berit Nordstrand. Berits mål er å minimere helserisiko gjennom en livsstil med ren og naturlig mat som gir livsnytelse. I Ren nytelse får du 88 nye fristende antiinflammatoriske oppskrifter.

Sterkere på 12 uker - Lene Alexandra som din PT. Lene Alexandra Øien er utdannet PT og har trent hundrevis av mennesker som har hatt som mål å bli sterkere. Denne boken inneholder beskrivelse av de beste styrketreningsøvelsene og konkrete planer for hvordan øvelsene settes sammen for å gi best mulige resultater.

Kan du være sukkeravhengig? Forfatter Bente Josefsen slet selv i mange år med sukkeravhengighet og var dypt fortvilet. I dag er hun en av Norges fremste eksperter på feltet, og har hjulpet mange mennesker til bedre helse og livskvalitet. Sukkeravhengig? Blir frisk uten sukker gir hjelp til å legge om kostholdet.

Grønne matvaner på 28 dager! En kjøttfri måned introduserer deg til en smart kostholdsendring der du ved hjelp av basisoppskrifter på dressinger og sauser kombinert med enkle matretter, spiser deg mett på grønnsaker i fire uker. 

Relaterte artikler