Mamma Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
160 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205567917

Mamma

Motocross og en mamma i fengsel. Livet til Ollie er ikke akkurat kjedelig. 
Pris 279,00

Ollie har en mor og en far, en storesøster og en lillesøster. Men Ollie har også en mamma. En mamma i fengsel. En dag kontakter hun ham. Hun sier at han hører til hos henne. Du ligner på pappaen din, sier hun. En pappa som er død.

Hvem er egentlig pappaen til Ollie? Og hva hjelper det å kjøre motocross og bli kul på skolen når alt annet er kaos?

«Jeg hørte stemmen til Shelly, den virkelige mora mi. Den ringte i ørene mine som om noen sto og skreik til meg, skreik og hoppet opp og ned mens de slo etter meg med sinte knyttnever. Vi skal bo sammen snart, Oliver, bo sammen igjen, det vil du vel? Bo sammen med mamma?»

Mamma er en sterk og varm historie om å høre til, om å finne plassen sin og få lov til å velge sin egen familie.

Boken er en frittstående oppfølger til Far din, som ble nominert til Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris i 2017.

Bjørn Ingvaldsen er en av våre kjæreste og mest produktive barne- og ungdomsbokforfattere. Han har mottatt og blitt nominert til en rekke høythengende priser.

««En av hans fremste dyder er at han vet å skape spenning, en annen at han kan konstruere intriger som hele veien stimulerer leserens nysgjerrighet og driver ham videre gjennom sidene, og en tredje at han skriver et dagklart språk, porsjonert ut i korte kapitler. (...) Bøkene hans har det som skal til for å treffe et ungt publikum i en tid da det igjen og igjen jamres over at folk ikke lenger leser, særlig ikke barn og unge, særlig ikke gutter. (...) Selv holder Bjørn Ingvaldsen tunga beint i munnen der han løsner alle episke knuter og personkonstellasjoner på elegant vis. Hvordan han gjør det, burde mange hente glede av å finne ut.»»

Stavanger Aftenblad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
279,00
199,00