Min vei ut av-serien

Tenk om kunnskapen og erfaringen psykologen sitter på kunne nå deg, uansett hvor du bor eller når du trenger hjelp, slik at du på egen hånd kunne begynne å finne ut av ting, med forskningsbaserte metoder? Denne serien består av kortfattede selvhjelpsbøker om depresjon, panikkangst og sosial angst. Bøkene er skrevet av psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig.

Min vei ut av søvnløsheten

Nyhet!

Sliter du med søvnløshet, eller har du har slitt med søvnen tidligere og er redd plagene skal komme tilbake?

Denne boken er skrevet for at du som sliter med søvnløshet, skal
kunne behandle deg selv. 
Målet er at du så raskt som mulig skal merke en eller flere positive effekter, som for eksempel at du har raskere innsovning, lengre søvnfaser og at du føler deg uthvilt på dagtid.

I Min vei ut av søvnløsheten deler psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig av sin kliniske erfaring, og gir deg et ferdig behandlingsopplegg som du kan følge. Her finner du konkrete råd og forslag til øvelser og aktiviteter som du kan prøve ut, og spørsmål til refleksjon. Kanskje kan hans metode også bli din vei ut av søvnløsheten?

Kjøp på Ark.no

Omslag av Min vei ut av søvnløsheten av Jonas Sharma-Bakkevig.

Min vei ut av sosial angst

Ventetiden for å få komme til psykolog er ofte lang, og det kan føles frustrerende å måtte vente, når man endelig har tatt mot til seg og bedt om hjelp.

Tenk om kunnskapen og erfaringen psykologen sitter på kunne nå deg, uansett hvor du bor eller når du trenger hjelp, slik at du på egen hånd kunne begynne å finne ut av ting, med forskningsbaserte metoder?

Min vei ut av sosial angst deler psykologspesialist Jonas Sharma-Bakkevig av sin kliniske erfaring, og gir deg et ferdig behandlingsopplegg som du kan følge. Her finner du konkrete råd og forslag til øvelser og aktiviteter som du kan prøve ut, og spørsmål til refleksjon. Kanskje kan hans metode også bli din vei ut av sosial angst? 

Kjøp på Ark.no:

Pocket

E-bok

Min Vei Ut Av Sosial Angst Jonas Sharma Bakkevig

Min vei ut av depresjonen

Alle mennesker er ulike, og en depresjon kan ha mange ulike uttrykk, avhengig av hvem den rammer. Likevel er det noen trekk som går igjen, og noen grep som ser ut til å hjelpe for de fleste. Tenk om kunnskapen og erfaringen psykologen sitter på kunne nå deg, uansett hvor du bor eller når du trenger hjelp, slik at du på egen hånd kunne begynne å finne ut av ting, med forskningsbaserte metoder?

Kjøp på Ark.no:

Pocket

Nedlastbar lydbok

E-bok

Min Vei Ut Av Depresjonen Jonas Sharma Bakkevig Og Pål Nystuen

Min vei ut av panikkangsten

Alle mennesker er ulike, og panikkangst kan ha mange ulike uttrykk, avhengig av hvem den rammer. Likevel er det noen trekk som går igjen, og noen grep som ser ut til å hjelpe for de fleste. Tenk om kunnskapen og erfaringen psykologen sitter på kunne nå deg, uansett hvor du bor eller når du trenger hjelp, slik at du på egen hånd kunne begynne å finne ut av ting, med forskningsbaserte metoder?

Kjøp på Ark.no:

Pocket

E-bok

 

Min Vei Ut Av Panikkangsten Jonas Sharma Bakkevig

Lytt til podkastepisoden med forfatteren

Om forfatteren

Jonas Sharma-Bakkevig

Jonas Sharma-Bakkevig

Jonas Sharma-Bakkevig (f. 1979) er psykologspesialist i Psykologvirke og lærer ved Norsk Institutt for ISTDP (intensiv dynamisk korttidsterapi), der han underviser og veileder psykologer og psykiatere.

I tillegg er han fagutvikler i Everymind, der han utvikler nettbaserte kurs for pasienter og bedrifter. Sharma-Bakkevig skriver også fagbøker og holder kurs og foredrag for pasienter, helsepersonell og bedrifter.

For mer informasjon om psykologhjelp hos Psykologvirke her.