Brillebjørn knakk internett

Brillebjørn knakk internett

Forfatter Ida Jackson publiserte blogginnlegg som har skapt enorm entusiasme blant korona-faste foreldre som ønsker å underholde barna sine.

Brillebjørn knakk internett

Før helgen publiserte forfatter Ida Jackson et blogginnlegg som har skapt enorm entusiasme blant korona-faste foreldre som ønsker å underholde barna sine. I blogginnlegget lanserte hun en gratis lydbok med en splitter ny fortelling om Brillebjørn som er hjemme fra barnehagen - selv om han ikke er syk.

-          Jeg vet at Brillebjørn-bøkene fungerer aller best når de ligner mest mulig på livet du og barna dine lever akkurat nå. Så jeg skrev en bok jeg har kalt Brillebjørn er hjemme fra barnehagen selv om han ikke er syk og leste den inn på en MP3-fil. Den er helt gratis og kommer alltid til å være det, forteller Jackson.

 I skrivende stund kan Jackson avsløre at lydboken har blitt lastet ned over 8.800 ganger, og at på mandag var det så mange som spilte av at filen knelte og hun måtte oppgradere Dropbox for å kunne håndtere trafikken.

-          Trafikken på blogginnlegget siden lansering er, akkurat nå, på 48.756 sidevisninger, fordelt over tre døgn. Påmeldingsskjema har omtrent halvparten, som betyr at vi snakker om en konverteringsrate på ca 50%, fortsetter hun.

 Gyldendal delte innlegget til Jackson på Facebook, og posten har i skrivende stund blitt delt over 750 ganger og nådd over 160.000 personer.

Brillebjørn er en svært populær barnebok-serie, og inneholder 11 enkeltbøker, 2 samlebøker, aktivitetshefter og julehefter – og nå også en helt gratis lydbok!

Ida Jacksons blogginnlegg kan du lese her.

Her er oversikt over alle Brillebjørn-bøkene 

Brillebjoern-knakk-internett

Relaterte artikler

Å finne sin egen greie

Å finne sin egen greie

Denne uken lanseres boken «Girlskate» av Eldrid Johansen og Steffen R. M. Sørum. Boken handler om vennskap og å...
Svingen stor i Danmark

Svingen stor i Danmark

Arne Svingen er en svært populær forfatter her til lands – men også i utlandet. Nylig ble rettighetene til Alle mine...