Bokbloggernes favoritt

Nå er Geir Tangens Vargtimen ute i pocket - les hva bokbloggerne mener om boka

«En knakende god og velskrevet krim som ble en heidundrende start på et nytt leseår! Gjort med respekt og et blødende hjerte for ungdommer som sliter psykisk.»
Bjørn Bakken – Bjørnebok

«Med Vargtimen introduserer Tangen oss for helt nye karakterer, og en forfriskende ny stil. Til tross for høye forventninger, sitter jeg tilbake og er himmelstormende begeistret. Vargtimen er den beste krimmen jeg har lest på lenge!»
Tine Sundal – Tine sin blogg

«I tillegg til å være en særdeles god krimbok, er dette en vond bok å lese. Psykisk helse og selvmord bland unge er noe som berører på et dypere plan enn den jevne krimbok. Jeg bøyer meg i hybelkaninene, som har formert seg mens jeg har lest, for Tangens fortellerkunst og ydmyke tilnærming til et så alvorlig tema.»
Ann Christin Berg – My Criminal mind

«Tangen skriver med respekt og på en måte som satte meg på pinebenken både på det følelsesmessige planet, og når det kom til spenning.»
Henning Sviland – Henningbokhylle

«Denne var veldig vanskeleg å legga frå seg, og vart lest på rekordtid. Liker du sitrende spenning, ispedd litt røffe skildringar? Da bør du definitivt lese denne! Denne kan eg varmt anbefale videre til alle krimelskere. Eg gleder meg til fortsettelsen»
Kjell Magne Gjøsæter – Bokblogger.com

«Vargtimen är en deckare som kombinerar ett starkt samhällsengagemang med den traditionella polisromanen. Det är efterforskningarna som står i centrum, något som jag verkligen uppskattade. Med den fjärde boken läst kan jag konstatera att Geir Tangen definitivt tillhör mina favoriter bland deckarförfattare, och jag ser fram mot nästa bok. Spännande, välkomponerat och berörande deckare på temat ungdomars psykiska hälsa.»
Lotten Glans – Lottens Bokblogg (S)

«Vargtimen er en spennende sidevinder av en bok som ble vanskelig å legge fra seg. Dette er en vond historie om en dysfunksjonell familie hvor ondskap bringes på bane. En god og overraskende krimbok.»
Anita Ness – Aremisias verden

 

Geir Tangen (2)

Men det er ikke bare bokbloggerne som liker Vargtimen. Også avisenes anmeldere gir ros:

«Gripende Haugesund-krim om selvmord blant ungdom (...) Både nifst og medrivende helt til siste side.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

« ... skriver gnistrende godt!»
Audun Mosevoll, Dagen

«Romanen er spennende (...) I Vargtimen er det alvor.»
Ingvar Ambjørnsen, VG

«Han tar sats inn i avsnitt med en litterær kvasshet som gjør at du retter deg opp i ryggen når du leser. Enkelte beskrivelser, av folk, følelser eller atmosfære, så flerdimensjonale og fine at de minner deg på hva litteratur dreier seg om»
Arnstein Olaisen, Haugesunds Avis


"Vi som er nordiske krimforfattere har en arv etter Sjöwall og Wahlöö som vi skal være stolte av og ta vare på. I den arven ligger det et oppdrag om å skildre samfunnets mørke sider slik de egentlig er, uten å romantisere virkeligheten. Og ikke minst så ligger det en tanke om å ta viktige samfunnsspørsmål opp til debatt i krimlitteraturen."
Geir Tangen

Lytt til podkasten "Kriminelt"

Geir Tangen i samtale med journalist Hilde Sandvik.


Flere utgivelser av Geir Tangen

Relaterte artikler

Comeback fra McCarthy

Comeback fra McCarthy

16 år etter hans forrige utgivelse er USAs viktigste nålevende forfatter, Cormac McCarthy, igjen aktuell. Dette er...